Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Όταν η πρόληψη συναντά το Αλκοόλ: Μύθοι και Πραγματικότητα»

84

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΠΕ Λάρισας – ΟΚΑΝΑ συνδιοργάνωσαν ενημερωτική ομιλία με θέμα:
«Όταν η πρόληψη συναντά το Αλκοόλ: Μύθοι και Πραγματικότητα»
την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:30 στον Δημοτικό Θέατρο ΜΑΞΙΜ με κύριο εισηγητή τον ψυχίατρο – νευρολόγο Δρ Παναγιώτη Γεωργάκα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν καλλιτεχνικά η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου και ομάδα μαθητών του ΕΠΑΛ Τυρνάβου.
Ευχαριστούμε θερμά τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης για την καθηλωτική του εισήγηση κο Παναγιώτη Γεωργάκα καθώς επίσης τα μέλη της Θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γυναικών για την ερμηνεία τους : κα Έλενα Γράβαλου, Νίκο Πανταζή, Ντίνο Νότα και Κική Ζώη, τους μαθητές του ΕΠΑΛ Τυρνάβου για την μουσική παρέμβαση: Ελευθερία Χαλδέα, Ευαγγελία Μήνου, Θοδωρή Πολίτσα, Αλέξανδρο Μαμανό, και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της συνέντευξης με τον Διοικητική του Α.Τ. Τυρνάβου: Αλεξάνδρα Βογιατζή, Ευαγγελία Γκατζάρα, Άλμα Ζέλα, Ευαγγελία Λιάνου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τυρνάβου Π. Γεώργιος Παπαϊωάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ κος Βασίλειος Πινακάς, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κος Ιωάννης Κόκουρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Λάσκος Μανδηλάς, οι Αντιδήμαρχοι κος Ανδρέας Ξηρομερήσιος, κος Γεώργιος Σακούτσιος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Τυρνάβου κα Έλενα, Ζαρόγιαννου ο Αξιωματικός και Υπαξιωματικοί από το 730 ΕΤΜΧ (ΓΦ) που εδρεύει στον Αμπελώνα και ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου Αστυνόμος Β΄ κος Γεώργιος Πατσιαούρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here