Ενημέρωση τοπικών κοινοτήτων Δ. Λαρισαίων για απογραφή υδρογεωτρήσεων

253

Ξεκίνησε χθες η διαδικασία της απογραφής υδρογεωτρήσεων στο Δήμο Λαρισαίων από κλιμάκια της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών στο πλαίσιο υλοποίησης έργου που της έχει ανατεθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Μετά την συνάντηση που είχε κλιμάκιο στελεχών της ΕΑΓΜΕ με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη και τον γενικό διευθυντής της ΔΕΥΑΛ κ, Δημ. Σαββοργινάκη, ακολούθησε τηλεδιάσκεψη των υπευθύνων της ΕΑΓΜΕ και ειδικότερα του Αναπληρωτή Δ/ντη Έργων κ. Διονύσιου Γκούτη, του προϊσταμένου του έργου κ. Παναγιώτη Σαμπατακάκη και της κ. Μαρίας Τζίμα. με την αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων Γιάννουλης – Κοιλάδας κ. Ρ. Απρίλη και τους πρόεδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Γιάννουλης Γ. Δαβλέρη, Φαλάνης Κ.,Λυγούρα, Κοιλάδας Κ. Κερμελίδη, Ραχούλας Τ. Γώγουλου, Ελευθεραί Δημ. Νταγγάρα, Κουτσοχέρου Β. Φονιά, Λουτρού Θ. Αγγελή, Αμυγδαλέας Γ. Μητράκα και Μάνδρας Σπ. Καδόγλου.

Η τηλεδιάσκεψη είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση και τη συνεργασία των τοπικών κοινοτήτων με τα κλιμάκια της ΕΑΓΜΕ για την διαδικασία της απογραφής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here