Ενημέρωση στους κατοίκους του οικισμού Νταμάρια Νέας Σμύρνης για τα self tests των μαθητώ

239

Με αφορμή την έναρξη της μαζικής χρήσης των self-test σε μαθητές το Kέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων ενημέρωσε τον οικισμό Νταμαρίων Νέας Σμύρνης σχετικά με την υποχρεωτική χρήση και ηλεκτρονική καταχώρησή τους προκειμένου όλα τα παιδιά να έχουν μαζί τους την Σχολική Κάρτα πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη του Κέντρου κα. Μπουκόρου Εύη μαζί με τον Ειδικό Παιδαγωγό κ. Ιορδάνη Χριστοδούλου, αφού ενημέρωσαν για την δωρεάν παραλαβή των self-test αλλά και για το ποια ακριβώς είναι η διαδικασία τους, παρουσιάζοντας τα βήματα για την ορθής χρήση τους και την ηλεκτρονική καταχώρησή τους,τόνισαν στους γονείς-κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, πως τα self-test είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλευση των μαθητών στο σχολείο.

Στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης παρευρέθηκε και η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης κα. Γκούνη Αθανασία τονίζοντας την σημαντική συμβολή τουΚΔΑΠ στην κοινωνικοποίηση των παιδιών ρομά και την μη περιθωριοποίησή τους.
Το κλίμα ήταν θετικό και όλοι οι κάτοικοι δώσανε την υπόσχεσή τους για την ομαλή προσέλευση των μαθητών στο σχολείο και την εύρυθμη λειτουργία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here