Ενημέρωση “για τη λάσπη που εκτοξεύθηκε από τις ΣΥΝΕΚ ενόψει εκλογών” στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας

332

ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ.
Σε ανακοίνωσή τους οι ΣΥΝΕΚ Λάρισας μετά και από την αποστομωτική απάντηση της συναδέλφου Ι. Πετράκη προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Τους ενημερώνουμε λοιπόν για εικοστή φορά στην κυριολεξία (τόσες φορές βρέθηκε ο αιρετός των Παρεμβάσεων στο ΔΣ της ΕΛΜΕ φέτος), πως σε αντίθεση με αυτούς οι αιρετοί των Παρεμβάσεων όπως φαίνεται και από το αναλυτικό ενημερωτικό που στάλθηκε στα σχολεία στις 17-3-19 όχι μόνο κατήγγειλαν τα μειωμένα κενά που δόθηκαν για μεταθέσεις αλλά ταυτόχρονα έστειλαν τους πίνακες Α στα σχολεία για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι και να εντοπίσουν λάθη ή παραλείψεις. Η ενέργεια μας αυτή είναι γνωστή στις ΣΥΝΕΚ μιας και υπηρετούν στα σχολεία και ξέρουν να διαβάζουν , παρόλα αυτά προχώρησαν μέσα στην απελπισία τους σε μια ανακοίνωση που αποδεικνύει τα ευτελή ψηφοθηρικά τους κίνητρα.
Κουβέντα βέβαια δεν λένε για την ΔΔΕ Λάρισας η οποία χωρίς την συγκατάθεση του ΠΥΣΔΕ έστειλε τα κενά – πλεονάσματα, αρνούμενη μάλιστα να τα ανακοινώσει πριν στα σχολεία ώστε να γίνει έλεγχος από τους συναδέλφους! Καλύπτουν τον ΔΔΕ και επιτίθενται στην τότε ηγεσία της ΠΔΕ επειδή βρίσκονται σε μια εσωτερική διαμάχη, πράγμα που το γνωρίζουν και οι πέτρες! Είναι αυτοί που συμμαχώντας με τον αιρετό της ΔΑΚΕ προσπαθούν λυσσαλέα να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα της διοίκησης κατά τις κρίσεις των διευθυντών αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας με ευθύνη του ΔΔΕ εδώ και μήνες. Είναι οι ίδιοι που ξεχνούν στην ανακοίνωση τους να γράψουν ότι στο Α-ΠΥΣΔΕ ο ένας αιρετός ανήκει στις ΣΥΝΕΚ και θα μπορούσαν να ενημερωθούν άμεσα και να μην χρειάζεται να στήσουν όλη αυτή τη συνεργασία με τον χρήσιμο…. αιρετό της ΔΑΚΕ ο οποίος πήρε τα στοιχεία από την ΠΔΕ ( στη οποία δεν τα έστειλε το ΠΥΣΔΕ αλλά η διοίκηση, αλλά βλέπετε το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο ) για να τα φέρει δήθεν στην ΕΛΜΕ!! Όμως τελικά άνθρακες ο θησαυρός.
Τους ρωτάμε με τη σειρά μας λοιπόν τα παρακάτω και αν έχουν τα συνδικαλιστικά κότσια ας απαντήσουν και αυτοί και ο αιρετός της ΔΑΚΕ :
1) Που είναι η καταγγελία τους , οχτώ μήνες τώρα για τα λιγοστά κενά που δόθηκαν;
2) Γνωρίζουν ότι στην κυβέρνηση το Μάρτιο ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ ή έχουν πάθει πολιτικό Αλτσχάιμερ;
3) Γιατί δεν ενημερώθηκαν τόσους μήνες από τον συνάδελφο Κορδή αιρετό του ΚΥΣΔΕ και μέλος των ΣΥΝΕΚ και αντίστοιχα η ΔΑΚΕ από τον αιρετό της στο ΚΥΣΔΕ;
4) Αλήθεια συνάδελφοι των ΣΥΝΕΚ στενοχωριέστε για τους συναδέλφους που δεν πήραν μετάθεση και είναι μακριά από τις οικογένειες τους; Εμείς πάντως δεν σας πιστεύουμε και δεν νομίζουμε πως υπάρχει κάποιος τόσο αφελής που να πιστεύει ότι οι συνδικαλιστές της κυβερνητικής τότε παράταξης των ΣΥΝΕΚ θα συγκρουόταν με το κόμμα τους που ήταν στην κυβέρνηση και ασκούσε αυτή την πολιτική συνειδητά. Αλλού στοχεύατε. Αλλά βέβαια σήμερα που άλλαξε η κυβέρνηση , μέχρι και κατά του ΝΑΤΟ δήλωσαν ότι είναι οι δυο σας εκπρόσωποι στο ΔΣ …και τρόμαξε ο αμερικανός πρέσβης!!!
Σας καλούμε λοιπόν για να ολοκληρωθεί η γελοιότητα σας να καταγγείλετε ετεροχρονισμένα την κυβέρνησή σας, τον Φίλη, τον Κουράκη και τον Γαβρόγλου που επί των ημερών τους είχαμε μηδενικούς διορισμούς και αποσπάσεις- μεταθέσεις με το σταγονόμετρο.
Ξέρουμε ποιοι ενοχλούνται από την παρουσία μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Τους είμαστε εμπόδιο στις κάθε είδους αυθαιρεσίες της διοίκησης που τόσο ευλαβικά προστατεύουν και έχουν επιδοθεί στη βρωμιά και τη λάσπη. Δεν μας αγγίζουν . Θα τους αφήσουμε στον βούρκο τους. Και δεν μιλάμε για τα απλά μέλη των ΣΥΝΕΚ που μπορεί να έχουμε πολλές και διαφορετικές απόψεις για την πολιτική και την εκπαίδευση αλλά καμιά σχέση δεν έχουν με το παραλήρημα της λάσπης των συνδικαλιστών που σήμερα τους εκπροσωπούν. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Θα συνεχίζουμε να υπερασπίζουμε το δίκιο των συναδέλφων μας με οποιοδήποτε κόστος.
Κοντελές Δημήτρης
Τακτικό αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας Mail: kontedi@yahoo.gr
Ρεμπάπης Παναγιώτης
Αναπληρωματικό αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας Mail: rebapis@otenet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here