Έναρξη αιτήσεων χορήγησης voucher Β Φάσης στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων

475

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων που εποπτεύονται από τη ΔΗΚΕΛ ενημερώνουν πως η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2018-2019, καλεί τους υποψήφιους που είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικώναλλά δεν έλαβαν voucher, λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού, να προχωρήσουν στη διαδικασία για την χορήγηση voucher.
Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 14/9/2018 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 24/9/2018 και ώρα 24:00.
Ο κάθε υποψήφιος εκτυπώνει Αίτηση για βεβαίωση θέσης, που βρίσκεται στην εφαρμογή Οριστικών Αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., την οποία θα παραδώσει στη ΔΗΚΕΛ . Τα πρόσθετα vouchers θα έχουν ισχύ και θα ενεργοποιούνται από την 1 η Οκτωβρίου 2018 με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ ωφελούμενου και φορέα/δομής.
Για την άμεση εξυπηρέτηση των ωφελούμενων και την εξασφάλιση θέσεων στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίωνμπορείτε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης Δήμου Λαρισαίων ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου& Λευκίππου (Ροδοπούλειο), τ. 2410 661-727, ώρες: 08:00π.μ.– 14:30μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here