Εμπλοκή του Βολιώτη Π. Μαρκάκη στην κόντρα Βελόπουλου – Νασίκα

421

τα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση μεταξύ του πρώτου σε σταυρούς με την Ελληνική Λύση στη Λάρισα Θανάση Νασίκα και του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου, μετά τη χθεσινή απόφαση του ιδίου να κρατήσει την έδρα της Λάρισας, στερώντας το βουλευτικό αξίωμα από τον πρώτο.

Ο κ. Νασίκας είχε προχωρήσει σε μία σκληρή δήλωση χαρακτηρίζοντας τον κ. Βελόπουλο «άφιλο και ανέντιμο» ενώ σημείωνε επίσης ότι μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τη διαβεβαίωση από τον πρόεδρο του κόμματος πως δε θα κρατούσε την έδρα της Λάρισας για τον εαυτό του.

Οι δηλώσεις του κ. Νασίκα προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Βελόπουλου, με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου να οδηγηθεί στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της απειλής και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Μάλιστα, με τις ίδιες κατηγορίες φέρεται να βαρύνεται και ο γιος του Θανάση Νασίκα.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας και κορυφαίο στέλεχος της «Ελληνικής Λύσης» Παύλος Μαρκάκης.

Ο κ. Νασίκας μετά την απόφαση του προέδρου, απευθύνθηκε στον πρώην βουλευτή Μαγνησίας, προκειμένου να μεσολαβήσει στον Κ. Βελόπουλο, ώστα να του αλλάξει γνώμη! Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και χθες Τρίτη, ο κ. Νασίκας επικοινώνησε εκ νέου με τον κ. Μαρκάκη και το διεμήνυσε πως πλέον είναι κι εκείνος εχθρός του!

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here