ΕΛΤΑ – Λάρισα: Το γράμμα φεύγει, αλλά ο πελάτης όχι…

443

Την υπομονή τους χρειάζεται να επιστρατεύσουν όσοι Λαρισαίοι επιλέγουν να βρεθούν τα βράδια στα Ελληνικά Ταχυδρομεία της Παπαναστασίου στο κέντρο της πόλης.

Μετά τις 8.30 περίπου οι κεντρικές θύρες κλείνουν για να μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο όσοι πλέον βρίσκονται εντός του κτιρίου. Από εκείνη τη στιγμή και μετά όσοι είναι μέσα στα ΕΛΤΑ βγαίνουν από μία άλλη πόρτα μικρότερη. Το ζήτημα όμως που προκύπτει και επισημαίνουν οι αναγνώστες στην «Ε» είναι το εξής: Μπορεί να τελειώσεις τη δουλειά για την οποία βρίσκεσαι εκεί αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να βγεις από το κτίριο καθώς πρέπει να περιμένεις κι άλλα άτομα να τελειώσουν για να βγείτε… παρέα.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τους ανθρώπους των ΕΛΤΑ αυτό συμβαίνει γιατί δεν μπορεί να σηκώνεται συνέχεια ένας υπάλληλος από τα γκισέ, για να ανοίγει την πόρτα, καθώς έτσι θα καθυστερήσει και η εξυπηρέτηση των υπολοίπων. Η συχνότητα μάλιστα των ατόμων που βγαίνουν από το κτίριο εξαρτάται άμεσα και από το πόσοι υπάλληλοι δουλεύουν τα βράδια. Δύο ή τρεις.

Οι πολίτες όμως παραπονιούνται πως ιδίως στις γιορτές έπρεπε να περιμένουν να μαζευτούν περίπου είκοσι άτομα για να ανοίξει η πόρτα, επισημαίνοντας πως ίσως θα έπρεπε να δοθεί μια λύση με άτομα ασφάλειας.

Κ.Γ.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here