Ελεύθερη υπό όρους η 35χρονη που κατηγορείται ότι έστελνε άσεμνα μηνύματα στην οικογένεια του πρώην συντρόφου της

345

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, ύστερα από την απολογία της στον ανακριτή και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, η 35χρονη που κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα με προκλητικό περιεχόμενο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο στην νυν σύντροφο ενός 64χρονου, με τον οποίο είχε σχέση, όσο και σε συγγενείς του, ακόμη και στους συναδέλφους του στην επιχείρηση όπου αυτός εργάζεται…

Η 35χρονη αφέθηκε ελεύθερη με την καταβολή εγγύησης 3.000 ευρώ και με την υποχρέωση να παρουσιάζεται κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της. Η 35χρονη, που φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις της, φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της ότι ο 64χρονος την κακομεταχειριζόταν και για να τον εκδικηθεί προχώρησε στην αποστολή μέσω του διαδικτύου των μηνυμάτων και των άσεμνων φωτογραφιών. Μάλιστα φέρεται να δήλωσε ότι είχε νοσηλευτεί για πρόβλημα υγείας της και ο 64χρονος δεν της είχε συμπαρασταθεί. Παραπέμπεται να δικαστεί στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.

Η 35χρονη κατηγορείται για παράβαση του Νόμου περί ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με την μορφή της επέμβασης και της επεξεργασίας τους, σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για βλάβη τρίτων προσώπων, αφού τα μηνύματα τα απέστειλε και στην εταιρία, όπου εργάζεται ο 64χρονος και ασχολείται με εκδόσεις. Επίσης η 35χρονη αντιμετωπίζει και κατηγορίες για απειλή κατ’ εξακολούθηση και διατάραξη οικογενειακής τάξης κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος.

Ειδικότερα, η 35χρονη κατηγορείται ότι το διάστημα από 28 Μαΐου μέχρι χθες 10 Ιουνίου έστελνε μηνύματα και φωτογραφικό υλικό σε συγγενείς του 64χρονου και στην σύντροφό του, μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Ο 64χρονος παθών, που φέρεται να είχε στο παρελθόν σύντομη σχέση με την 35χρονη, κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία και ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η τέλεση του κακουργήματος φέρεται να έγινε στις 10 Ιουνίου, ενώ τα υπόλοιπα αδικήματα φέρεται να τελέστηκαν το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου.

Πηγή: e-thessalia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here