Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 60χρονος για τα ποτά ” μπόμπες” στο Αρμένιο

391

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στον Ανακριτή, ο 60χρονος Λαρισαίος που συνελήφθη μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας την περασμένη εβδομάδα.

Έρευνα στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε «μεγάλη ποσότητα λαθραίου οινοπνεύματος», που σύμφωνα με την αστυνομία «προοριζόταν για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών», σε αποθηκευτικούς χώρους επιχείρησης του 60χρονου σε Αρμένιο και Στεφανοβίκειο με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ίδιος και δύο αλλοδαποί εργαζόμενοι ενώ αναζητείται ένας 35χρονος Λαρισαίος.

Όπως είναι γνωστό στις δύο αποθήκες, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 13 δεξαμενές που περιείχαν 13 τόνους αιθυλικής αλκοόλης, 60 φιάλες αλκοολούχου ποτού των 700ml, 6.553 πλαστές αυτοκόλλητες ετικέτες διαφόρων επωνυμιών αλκοολούχων ποτών, 1.052 λίτρα αλκοολούχου υγρού, τέσσερα πλαστικά δοχεία των 10 λίτρων με αιθυλική αλκοόλη, τέσσερα πλαστικά δοχεία των 10 λίτρων με αλκοολούχο υγρό και δύο πλαστικά δοχεία του 1,5 λίτρου με διαλύτη-νέφτι.

Επίσης κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα, μία ρυμουλκούμενη πλατφόρμα. Από υπαλλήλους του Τελωνείου Λάρισας δεσμεύτηκαν 13.784,5 λίτρα χύμα και εμφιαλωμένου οίνου, ενώ από υπάλληλους της Χημικής Υπηρεσίας ελήφθησαν δείγματα από τις κατασχεθείσες ποσότητες αλκοολούχων υγρών και τη δεσμευθείσα ποσότητα οίνου για χημική ανάλυση.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε χθες στον Ανακριτή όπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ). Να σημειωθεί πως οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί εργάτες θα απελαθούν καθώς βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here