Electronet Β.Κ. Καζάνα: Πασχαλινές προσφορές σε κουζίνες, ψυγεία και πλυντήρια!

495

Στην Electronet B.K. Καζάνα, οι ανάγκες σας είναι σε προτεραιότητα! Και επειδή οι ανάγκες δε σταματούν ποτέ ακόμα κι όταν #menoumespiti, το δικό μας κατάστημα στέκεται πάντα δίπλα μας, με τις μεγάλες του προσφορές!
Μεγάλες πασχαλινές προσφορές και δωροεπιταγές μόνο για λίγες μέρες, σε όλες τις κουζίνες, τα ψυγεία και τα πλυντήρια. Όλες οι επώνυμες εταιρίες στις συσκευές που μας είναι απαραίτητες, διατίθενται σε μοναδικές τιμές και με δωροεπιταγή έως 100 ευρώ για απόσυρση-ανακύκλωση της παλιάς συσκευής!
Για άλλη μια φορά, το μεγαλύτερο υπερκατάστημα ηλεκτρικών, μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για αγορές, με τα καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη τιμή.
Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσα από το www.kazanas.grή ακόμη και τηλεφωνικά στο 2410 536631 καθημερινά και αυτή θα φτάσει στην πόρτα σας με ασφάλεια.Η Electronet B.K. Καζάνα διαθέτει επάρκεια προϊόντων για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνει την ανέπαφη αποστολή των προϊόντων σας ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής ώστε τα προϊόντα να σας παραδοθούν ανέπαφα και με ασφάλεια. Η αποστολή γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ είτε απευθείας σπίτι σας είτε όπου αλλού επιθυμείτε εντός Λάρισας.
Οι έμπειροι πωλητές της Electronet B.K. Καζάνα ακολουθώντας το slogan «γιατί γνωριζόμαστε», είναι στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουν τηλεφωνικά ή να σας καθοδηγήσουν κατά την πλοήγησή σας στο kazanas,grκαι να λύσουν κάθε σας απορία ώστε να επιλέξετε το προϊόν που ανταποκρίνεται στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.
Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410 536631

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ