Ελασσόνα: Παράταση μέχρι 15 Ιουλίου για δωρεάν εξοπλισμό τηλεοπτικού σήματος

206

Από τον Δήμο Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση του απαραίτητου εξοπλισμού πρόσβασης τηλεοπτικού σήματος. Οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών που βρίσκονται εκτός τηλεοπτικής κάλυψης μπορούν να κάνουν αίτηση μέχρι τις 15 Ιουλίου για να αποκτήσουν δωρεάν για 8 χρόνια τον εξοπλισμό από τον πάροχο της επιλογής τους.
Για τη διευκόλυνση των ηλικιωμένων, υπάλληλοι του Δήμου Ελασσόνας θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες στα χωριά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, προκειμένου να συγκεντρώσουν επί τόπου τα δικαιολογητικά για κάθε νοικοκυριό και να καταθέσουν την αίτηση στα ΚΕΠ του Δήμου.
Οι περιοχές που δεν έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών (λευκές περιοχές) στο Δήμο Ελασσόνας είναι: Κρανέα, Λουτρό, Άκρη (Αντιχασίων), Κουτσούφλιανη (Βερδικούσιας), Αγιονέρι, Αετοράχη, Βαλανίδα (Ελασσόνας), Καρυά, Συκαμινέα (Καρυάς), Λιβάδι, Δολίχη (Λιβαδίου), Ιερά Μονή Σπαρμού, Βρυσοπούλες (Ολύμπου), Γιαννωτά και Λυκούδι (Σαρανταπόρου).
Για την επίσκεψη των υπαλλήλων του δήμου θα ενημερωθούν οι κάτοικοι με τοπικές ανακοινώσεις.

Τα στοιχεία που πρέπει να συγκεντρωθούν για την υποβολή της αίτησης είναι:
• ΑΦΜ
• Λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος
• Φωτοτυπία ταυτότητας
• Έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
• Αριθμός κινητού ή σταθερού τηλεφώνου
• Εξουσιοδότηση

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση μέσω της σχετικής εφαρμογής της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr ή στο πλησιέστερο ΚΕΠ του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here