Ελασσόνα: Κράτηση 59χρονου που λειτουργούσε Ίντερνετ Καφέ – “Τι; Δεν σκοτώσαμε και κανέναν…”

557

Με μια λεκτική “αψιμαχία” μεταξύ κατηγορουμένου και δικαστών, στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λά­ρισας επιβλήθηκε χθες το μεσημέρι απόφαση διατήρησης κράτησης 59χρονου επί τριήμερο, έως ότου δικασθεί δηλαδή, καθώς συνελλήφθη να λειτουργεί Ίντερνετ καφέ παρότι έχει απαγορευθεί η λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού εν­διαφέροντος.

Προχθές Κυριακή, λίγο πριν τις 9 το βράδυ μετά από έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Ελασ­σόνας σε χωριό του Δήμου Ελασ­σόνας συνελήφθη 59χρονος ιδιο­κτήτης καφέ, με παροχή υπηρε­σιών διαδικτύου, να λειτουργεί το κατάστημα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της “Ε” έξι νέοι χρη­σιμοποιούσαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ άλλοι έξι βρί­σκονταν εντός του καταστήματος.

Ο 59χρονος κρατήθηκε, προκειμένου να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας όπως και συνέβη χθες το μεσημέρι. Με τον 59χρονο να ζητά την αναβολή της εκδίκασης προκειμένου να παραστεί ο δικηγόρος του, καθώς δεν θα μπορούσε να παραστεί χθες.

Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτη­μα χορηγώντας τριήμερη προθεσμία με την εισαγγελέα της έδρας να προ­τείνει ωστόσο διατήρηση της κρά­τησης του κατηγορουμένου, πρότα­ση που έγινε δεκτή από την πρό­εδρο του Δικαστηρίου.

Με το 59χρονο να αιφνιδιάζεται όταν συνειδητοποίησε πως θα οδη­γηθεί ξανά στα Κρατητήρια και απευθυνόμενος στο Δικαστήριο να ρωτά “εκεί μέσα; θα πάρω κορονοϊό…” με την έδρα να του απαντά “και έξω να μένατε κορονοϊό θα γε­μίζατε…”.

“Δεν σκοτώσαμε κανέναν, θα καθί­σω τρεις μέρες στα Κρατητήρια;” απόρησε ο 59χρονος. “Συμμορφω­θείτε με τις οδηγίες της Πολιτείας” του ανταπάντησε η έδρα, με τον 59χρονο να αδυνατεί να πιστέψει ότι τελικά θα περάσει άλλα δύο βράδια στα Κρατητήρια, μέχρι να γίνει το Αυτόφωρο…

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ