Ελασσόνα: Επιχορήγηση εγκατάστασης φυσικού αερίου σε κατοικίες

304

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2021, για το νέο πρόγραμμα της Περιφερείας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, έργο προϋπολογισμού 6 εκατ. Ευρώ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014- 2020.

Η δράση αφορά στην επιχορήγηση του κόστους της αντικατάστασης των συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου, με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες της περιφέρειας Θεσσαλίας και κατ΄ επέκταση και στην πόλη της Ελασσόνας.

Το πρόγραμμα είναι 100% επιδοτούμενο και απευθύνεται σε δικαιούχους του ΚΕΑ ή με επιδότηση της τάξης του 65% για όσους έχουν ως 20.000 ευρώ ατομικό εισόδημα και 30.000 ευρώ οικογενειακό εισόδημα.

Το ποσό της επιχορήγησης θα αποδίδεται από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, με την πιστοποίηση της εσωτερικής εγκατάστασης και την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στα κατά τόπους Γραφεία Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας. Για την πόλη της Ελασσόνας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στο γραφείο της Λάρισας – Φαρσάλων 219 και πληροφορίες μπορούν να έχουν είτε τηλεφωνικά στο 11150, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου epixorigisi@edathess.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.edathess.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here