Έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Ν. Λάρισας για την «Φλόγα»

241

Με ιδιαίτερη χαρά ο νεοσύστατος Σύλλογος Εικαστικών Ν. Λάρισας σας προσκαλεί στην πρώτη του έκθεση η οποία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».
Η έκθεση θα ανοίξει τις πόρτες της για το κοινό την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00’ στο γαλλικό ινστιτούτο Λάρισας, Κούμα 28. Θα συνεχίσει να είναι κοντά στο κοινό ως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου με ωράριο λειτουργίας 11:00’ – 13:00’ και 18:00’ – 21:00’.
Ο Σύλλογος Εικαστικών Ν. Λάρισας ιδρύθηκε φέτος την άνοιξη και απευθύνεται σε όλους τους εικαστικούς, επαγγελματίες ή μη, που είτε κατάγονται, είτε διαμένουν στο Νομό. Όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος είναι ευπρόσδεκτος.
Η Φλόγα ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.
Μ’ αυτό τον τρόπο αποφάσισε ο Σύλλογος Εικαστικών Ν. Λάρισας να ανοίξει την αυλαία των εκθέσεών του, υποστηρίζοντας το αξιόλογο έργο της Φλόγας και βοηθώντας με το δικό του τρόπο.
Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) είναι ο Salvador, η Summa Silvia, η Αμπατζή Βούλα, η Αναστασίου Ελένη, η Αξούγκα Κατερίνα, η Αργυρούλη Στέλλα, η Βλαχούλη Μαριάννα, ο Γεωργιάδης Γιάννης, η Γιαβασιάν Άννυ, η Δεδούση Κατερίνα, ο Διακάτος Δημήτρης, η Κουτσιαρή Βούλα, ο Λαπούσης Δημήτρης, η Μάγγα Βασιλική, ο Μακρής Αποστόλης, ο Μακρής Θανάσης, ο Μακρής Πάρης, η Μεγαλοοικονόμου Σοφία, η Μητάκου Σμαραγδή, η Μόκα Αγγελική, η Μπεκιώτη Σοφία, η Μπέσσα Κατερίνα, η Μπούσουλα Άννα, ο Παπαθανασίου Αποστόλης, ο Πίσπας Κώστας, ο Ρέντας Χρήστος, ο Τσάλτας Δημήτρης, ο Τσιώνης Κώστας, η Τσόγκα Έλενα, η Χαλάτση Ιωάννα και ο Χάμος Γιώργος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here