Έκθεση Τοπικών Προϊόντων «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ»

69

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Μετά τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού η έκθεση τοπικών προϊόντων «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ» θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά, στις 16,17 και 18 Δεκεμβρίου 2022 στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Αποτελεί μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρειας Θεσσαλίας, που απευθύνεται κυρίως σε κατοίκους της Π.Ε. Λάρισας, καθώς και στους επισκέπτες της πόλης κατά την εορταστική περίοδο.

Το Επιμελητήριο Λάρισας συνεχίζοντας τις στοχευμένες δράσεις του, διοργανώνει την έκθεση «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ» με σκοπό να φέρει σε επαφή το κοινό με τα αυθεντικά τοπικά προϊόντα του Νομού μας τα οποία είναι υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης ταυτότητας.

Αποτελεί ευκαιρία άμεσης προβολής της τοπικής αγοράς και σημείο συνάντησης και γευσιγνωσίας. Μια ευκαιρία να επανασυστηθούμε με τον πλούτο και την ποικιλομορφία των τοπικών προϊόντων.

Στην έκθεση «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ», που θα αναπτυχθεί ως μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, δύναται να συμμετάσχουν 38 Παραγωγοί από τη Π.Ε. Λάρισας οι οποίοι θα μας δώσουν τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε τα ιδιαίτερα προϊόντα τους.

Το κόστος συμμετοχής των εκθετών χρηματοδοτείται 100% από το Επιμελητήριο Λάρισας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν δεν βαρύνονται με κανένα κόστος συμμετοχής πλην της διάθεσης δωρεάν προϊόντων στους επισκέπτες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here