Εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού ΕΚΑΒ

312

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του προσωπικού (πληρώματα ασθενοφόρων) , το ΕΚΑΒ Λάρισας πραγματοποιεί  ενημερωτικά σεμινάρια στις 15 και 21 Νοεμβρίου 2018 με θέμα :Υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Εξειδικευμένη ΚΑΡΠΑ – Διαχείριση Αεραγωγού».

.   Βασικά σημεία εξειδικευμένης καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης

Β).   Τεχνικές αερισμού με ambu και στοματοφαρυγγικό αεραγωγό

Γ).   Τοποθέτηση λαρυγγικής μάσκας”.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση – δεξιότητες στα παραπάνω αντικείμενα με τον               ανάλογο εξοπλισμό. Η διάρκεια του κάθε σεμιναρίου  είναι 3 ώρες (Προσέλευση 10:00 και τέλος 13:00) και θα υλοποιηθεί στην αίθουσα εκπαίδευσης  στο ΕΚΑΒ Λάρισας (ισόγειο), ενώ έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι.

Εισηγητής – Επιστημονικά υπεύθυνος  του σεμιναρίου είναι ο Ιατρός (Αναισθησιολόγος) του ΕΚΑΒ κ. Βενετσάνος  Κολοκούρης  και η Ιατρός (Αναισθησιολόγος) ως εκπαιδεύτρια η Κα.  Αναστασία Τσισπαρά.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής από την Υπηρεσία.

Η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας Κα Βασιλική Αυγέρη, χαιρετίζοντας τους παραβρισκόμενους δήλωσε  ότι δεσμεύεται για  συχνότερη  εκπαίδευση του προσωπικού,  ώστε οι εργαζόμενοι να  επιμορφώνονται  πάνω στις νέες τεχνικές  Επείγουσας  Προνοσοκομειακής – Ιατρικής και Νοσηλευτικής  Φροντίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here