Εκπαιδευτήρια Ράπτου: “Να περιμένουν την κρίση της δικαιοσύνης”

264

Η διοίκηση των “Εκπαιδευτηρίων Ράπτου” διαψεύδει την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ).

“Η διοίκηση των εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου με αφορμή την τελευταία τουλάχιστον παράξενη και οπωσδήποτε απέχουσα από την αλήθεια ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ, η οποία σπεύδει να καταλήξει σε συμπεράσματα, χωρίς προηγουμένως να διασταυρώσει στοιχεία, οφείλει υπεραμυνόμενη της αλήθειας να διαψεύσει συνολικά το υποβολιμαίο περιεχόμενο της πρωτοφανούς για τα συνδικαλιστικά δεδομένα παρέμβασης σε ένα εκπαιδευτήριο ιστορικό, του οποίου η λειτουργία συνεχίζεται υποδειγματικά με απόλυτη εμπιστοσύνη στο άρτια καταρτισμένο και αποδοτικό εκπαιδευτικό δυναμικό του σχολείου.

Εάν προπετώς κάποιοι αναφέρονται στα εκτός συνδικαλιστικού ενδιαφέροντος νομικά ζητήματα τα οποία ως μη όφειλε και με ευθύνη συγκεκριμένου προσώπου έχουν ανακύψει, τους παρακαλούμε να μην προτρέχουν, αλλά με εμπιστοσύνη να περιμένουν την κρίση της δικαιοσύνης, η οποία έχει ήδη επιληφθεί.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς μας, τους γονείς και τους μαθητές για την συμπαράσταση και εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο της Μαίρης Ν. Ράπτου και της διαχρονικής της προσφοράς στην εκπαίδευση και την πόλη μας. Το έργο μας συνεχίζεται…”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here