Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γυναικών Συκουρίου (ΦΩΤΟ)

466

Στην κατάμεστη από γυναίκες γνωστή καφετέρια στο Συκούριο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών περιοχής Συκούριου. Εκεί, η Πρόεδρος κα Αικατερίνη Δρογκούλα αναφέρθηκε στις δράσεις και τα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου, ευχαρίστησε τον Δήμο Τεμπών και τον ΔΟΠΑΠΕΠ για την συνεργασία και την στήριξη τους και φυσικά τους χορηγούς του Συλλόγου.
Στη συνέχεια, έδωσε το λόγο στον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη για ένα σύντομο χαιρετισμό, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πολυεπίπεδο έργο του Συλλόγου, το οποίο ξεπερνά τα πολιτιστικά δρώμενα και επεκτείνει τη δραστηριότητά του και σε επίπεδο κοινωνικής προσφοράς. Τέλος, εξήρε την παρουσία των γυναικών δηλώνοντας ότι η παρουσία τους είναι ένδειξη αποδοχής και συμπαράστασης στο έργο του Συλλόγου. Τονίστηκε επίσης, ότι ο δήμος και ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να στηρίζουν τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.
Εκτός του δημάρχου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Κυρίτσης, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Π. Γκατζόγιας και Γ. Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρ. Καραγιάννης και Δημ. Μαϊμάρης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ και δημ. σύμβ. Χρ. Κρικώνης, η τοπική σύμβουλος Συκουρίου κ. Όλγα Φασούλα – Μπακαγιάννη, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.
Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του συνδημότη κ. Σπύρου Μητρούλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ