Έκοψε την πίτα το Νομαρχιακό Παράρτημα του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος

450

Το Νομαρχιακό Παράρτημα του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, (ΣΥΕΤΕ) στον νομό Λάρισας διοργάνωσε και φέτος την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή στις 24 Ιανουαρίου 2020 στο ” ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ” επί της οδού Κούμα 4, στις 15:30 μ.μ.

Η ανταπόκριση των τραπεζοϋπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας στην πρόσκληση του Νομαρχιακού Παραρτήματος του ΣΥΕΤΕ νομού Λάρισας, να παρευρεθούν στην εκδήλωση ήταν συγκινητική και η συμμετοχή τους καθολική.

Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΥΕΤΕ και απεύθυναν χαιρετισμό ο κ. Γιώργος Αρβανίτης, Α’ Αντιπρόεδρος ΣΥΕΤΕ, ο κ. Γιάννης Πούπκος, Β’ Αντιπρόεδρος ΣΥΕΤΕ και ο Επικεφαλής Γραφείου Βορείου Ελλάδος του ΣΥΕΤΕ κ. Κυριάκος Μούτσης.

Πολλές και πολλοί οι τυχεροί στην κοπή πίτας του Νομαρχιακού Παραρτήματος ΣΥΕΤΕ Λάρισας.

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. αποτελούσε, αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί τον μοναδικό θεματοφύλακα των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα.

Ο καθημερινός αγώνας για την υπεράσπιση της εργασίας, των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, των συλλογικών μας θεσμών, συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη και την απόλυτη προτεραιότητα του ΣΥΕΤΕ.

Το Νομαρχιακό Παράρτημα ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους την χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΕΤΕ “.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here