Έκοψε Την Πίτα Του Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Περιοχής Συκουρίου

313

«Δημιουργείτε τις υποδομές και συμβάλετε με όλες σας τις δυνάμεις στην περιβαλλοντική και κυνηγετική αναβάθμιση του τόπου μας, με σεβασμό στη φύση και στους κανόνες του κυνηγιού».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Μανώλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου, συγχαίροντας τον Πρόεδρο κ. Γιώργιο Μπέλτσιο και τα μέλη του, όπως και τον πρόεδρο της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας & Ν. Σποράδων κ. Ευάγγελο Μπαλατσό, για τις δράσεις τους και τις προσπάθειες διατήρησης της ισορροπίας στη φύση.
Ο Γιώργος Μανώλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κυνηγούς, και να τους ευχαριστήσει για το ήθος τους και την προσφορά τους, ενώ ευχήθηκε σε όλους « η νέα κυνηγετική χρονιά να είναι ασφαλής, με σεβασμό στο περιβάλλον και στους ανθρώπους που δεν ασχολούνται με το κυνήγι».
Στην εκδήλωση του συλλόγου παραβρέθηκαν ακόμη οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Ντόντος, Αθαν. Καραναστάσης και Κώστας Νταφούλης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου Γιώργος Καλότυχος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ιτέας Γιώργος Βλαχοστέργιος καθώς και φίλοι του συλλόγου.
Τυχερός της χρονιάς ο κ. Χαρ. Καλότυχος, γιος του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου, ο οποίος είχε και την ονομαστική του εορτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here