Έκοψε πίτα το προσωπικό του Ταμείου Υγείας της Εθνικής Τράπεζας

496

Το ΤΥΠΕΤ, το αυτοδιοικούμενο Ταμείο Υγείας της Εθνικής Τράπεζας, είναι ίσως η σημαντικότερη κατάκτηση του συνδικαλιστικού μας οργάνου, του ΣΥΕΤΕ. Ενωμένοι και προσηλωμένοι αντιστεκόμαστε, στηρίζουμε και επεκτείνουμε αυτές μας τις κατακτήσεις.

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας είναι ο ασφαλιστικός φορέας των εργαζομένων & των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου.

Στις 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μία λιτή εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του προσωπικού του Υγειονομικού Συγκροτήματος Τ.Υ.Π.Ε.Τ Θεσσαλονίκης αλλά με διάχυτη την ικανοποίηση για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας προς τα μέλη του !

Κατά τη διάρκεια της υπόψη λιτής εκδήλωσης, η Πρόεδρος κα Βογιατζοπούλου, εκ μέρους του Δ.Σ, συνεχάρη το σύνολο του προσωπικού του Υ.Σ.Θεσσαλονίκης και των Κατασκηνώσεων για την καθημερινή – προσηλωμένη – επαγγελματική προσπάθεια, απόρροια της οποίας είναι τόσο η παροχή απόλυτα ποιοτικών υπηρεσιών, όσο και η μηδενική, πλέον, αναμονή για ραντεβού με την πλειονότητα των ιατρικών ειδικοτήτων (0-1 ημέρες αναμονής στις 15 από τις 20 ειδικότητες).

Η αλλαγή που έχει επέλθει από την υπόψη εκμηδένιση των χρόνων αναμονής σε όλα τα ιατρικά-οδοντιατρικά ραντεβού δεν μπορεί παρά να αξίζει θερμών συγχαρητητηρίων και να συνδράμει στην άμεση κι αισθητή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα < 13.000 μέλη του ΤΥΠΕΤ που εξυπηρετούνται στο Υγειονομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Στόχος του Ταμείου Υγείας είναι η ποιοτική πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας και η παροχή κοινωνικής μέριμνας στα ασφαλισμένα μέλη του ΤΥΠΕΤ.

Το όραμα των ανθρώπων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Ταμείο Υγείας της Εθνικής Τράπεζας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και η εκπλήρωση του κοινωνικού ρόλου του ΤΥΠΕΤ προς τα μέλη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ