Έκοψαν πίτα στο “Μύλο 1967” οι εκπαιδευτικοί

378

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε.Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» στη Μουσική Σκηνή «ΜΥΛΟΣ 1927 » Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συναδέλφους τονίζοντας
Τα τελευταία οχτώ χρόνια ο Έλληνας εκπαιδευτικός έχει δεχθεί πρωτοφανή οικονομική και επιστημονική υποβάθμιση
Μέσα σ΄ αυτό το αβέβαιο περιβάλλον οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζουν να στέκονται όρθιοι και με φιλότιμο να μορφώνουν τα παιδιά του ελληνικού λαού και να στηρίζουν το δημόσιο σχολείο.

Παρόλες τις αδυναμίες, ο ρόλος των συνδικάτων είναι καίριος και αναντικατάστατος. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο το οποίο να υποκαθιστά τις αξίες της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας που αυτά εκφράζουν.

“Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις , για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και στις μεγάλες απαιτήσεις της σημερινής συγκυρίας.
Κλείνοντας να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και να ευχηθώ σε σας και στις οικογένειές σας καλή χρονιά με υγεία και ευόδωση όλων των προσδοκιών σας.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου και ο Δ/ντης Π.Ε. Λάρισας κ. Σωτήριος Βούλγαρης,
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Δήμου
Κιλελέρ κ. Σπύρος Καλέτσιος ,η Προϊσταμένη Εκπ/κών Θεμάτων κ. Σοφία Παπαδοπούλου, οι Αιρετοί ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας Χασιώτης Δημήτριος και Τσιούλκας Χρήστος, οι Αιρετοί ΠΥΣΠΕ Λάρισας Δραγανιδάκης Δημήτριος και Βασίλειος Σίμος, ο Πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ Κων/νος Τσιτώτας, ο Πρόεδρος του ΠΟ.Κ.Ε.Λ. Αργύρης Γιουρούκης, η Αντιπρόεδρος του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Θεσσαλίας και πλήθος συναδέλφων.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here