Εκλογές Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

240

Στις 24 Νοεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή ο Σύλλογος Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας(ΠΕΑμΣΚΠ), θα πραγματοποιήσει έπειτα από την ολοκλήρωση της 3ετίας και βάσει καταστατικού,εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων για τη Δευτεροβάθμια Αρχή που είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ).
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του Συλλόγου, στην οδό Γαριτσίου 15 και Επισκοπής, στη Λάρισα, από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα.
Για τους Νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας έχουν αποσταλεί τα σχετικά έγγραφα για την δυνατότητα επιστολικής ψήφου όσων δεν μπορούν να έρθουν δια ζώσης στην έδρα του συλλόγου, όπου θα λάβουν χώρα οι εκλογές.
Τη δυνατότητα ψήφουέχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέληπου είναι οικονομικά τακτοποιημένα,τόσοεκείνα που θα ψηφίσουν δια ζώσης, όσο και εκείνα που θα στείλουν την ψήφο τους με επιστολή στη διεύθυνση Γαριτσίου 15 Επισκοπής , Λάρισα Τ.Κ. 41335.Με την ψήφο τους θα λάβουν κουπόνι κλήρωσης για την κλήρωση ενός σύγχρονου scooterπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στη λήξη των εκλογών.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2413 007 603και 6946054923
Με εκτίμηση Ο Σύλλογος
Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here