Εκλεισε το κενό της Σαρίμβεη – Μετά από ατυχήματα, δυστυχήματα και δημοσιεύματα

356

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ, Πηγή: eleftheria.gr

Μετά από σειρά δημοσιευμάτων, αρκετά ατυχήματα και ένα δυστύχημα, το μοναδικό κενό της διαχωριστικής νησίδας στην οδό Σαρίμβεη έκλεισε.

Από χθες το πρωί συνεργείο τοποθέτησε στηθαίο, με το οποίο πλέον σταματάει τους βιαστικούς ή ξεχασιάρηδες οδηγούς από το να επιχειρούν αναστροφές που εκτός από παράνομες ήταν και επικίνδυνες. Βέβαια πλέον δεν έχουν τη δυνατότητα όσοι έβγαιναν από την οδό Σκιάθου να περάσουν στο απέναντι ρεύμα της Σαρίμβεη αλλά να στρίψουν μόνο δεξιά. Το τελευταίο, αν και δεν απαγορευόταν, ήταν το ίδιο επικίνδυνο.

Είναι χαρακτηριστικό πως πρόσφατα ένα δυστύχημα προκάλεσε για μια ακόμα φορά την αντίδραση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας με το Τμήμα Τροχαίας να ζητά εγγράφως την παρέμβαση του Δήμου Λαρισαίων, για να κλείσει αυτό το κομμάτι της νησίδας.

Όπως έγινε γνωστό από το τμήμα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του Δήμου Λαρισαίων, το στηθαίο θα παραμείνει εκεί μέχρι να πραγματοποιηθεί έργο μετατροπής του σημείου, που θα δίνει τη δυνατότητα και πάλι σε οδηγούς να μπορούν να στρίβουν. Γι’ αυτό βέβαια υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που θα συμπεριληφθούν στη μελέτη.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here