Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Νίκαιας

363

Με συμμετοχή του συνόλου των μελών του πραγματοποιήθηκε η φιλική βραδιά του ΚΑΠΗ Νίκαιας που διοργανώθηκε στον υπαίθριο χώρο του κτηρίου.
Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αν. Κουλιόπουλος αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης δήλωσε:
«Σήμερα, με αυτή τη συνάντηση αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και ξεκινάμε τη νέα φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.
Ευχαριστώ όλες και όλους που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση να συμμετάσχετε στη σημερινή μας γιορτή.
Ως πρόεδρος του ΚΑΠΗ σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο για να είναι και η νέα περίοδος το ίδιο ευχάριστη και παραγωγική όπως ήταν και οι προηγούμενες και ότι παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον.
Ευχαριστώ θερμά το Δήμο Κιλελέρ, την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και ιδιαίτερα τον προηγούμενο αντιδήμαρχο Αχιλλέα Χατζούλη για την άριστη συνεργασία και την βοήθεια που μας πρόσφεραν.
Είμαι σίγουρος ότι ανάλογη επιτυχημένη συνεργασία θα έχουμε και με το νέο αντιδήμαρχο Κώστα Χατζηκωνσταντίνου αλλά και με τον πρόεδρος της Κοινότητας Νίκαιας Κώστα Παναγούλη.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, ο αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας – ΚραννώναΑχ. Χατζούληςκαι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου.Παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Αν. Ρεντζιάς ο πρόεδρος και τα μέλη του ΤΣ της ΤΚ Νίκαιας Κ. Παναγούλης Κ. Σολωμός Γ. Ψαρούλης και Β. Πιλάτου και το μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Κ. Σακελλαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here