Εκδήλωση με θέμα «Γνωρίζοντας τη συγγραφέα Μπέττυ Μαγρίζου» στη Νίκαια.

265

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ διοργάνωσε εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, με θέμα: «Γνωρίζοντας τη συγγραφέα ΜπέττυΜαγρίζου».
Για το έργο της μίλησε ή ίδια η συγγραφέας και ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Βαγγέλης Κολώνας. Την εκδήλωση προλόγισε η Ανθή Μπλιάτσιου, φιλόλογος, υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νίκαιας. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου τόνισε με έμφαση ότι «…η εκδήλωση καταδεικνύει, εκτός της συγγραφικής αξίας της ΜπέττυςΜαγρίζου, και τη σημαντικό έργο που προσφέρουν τόσο το Θεατρικό Εργαστήρι όσο και οι εθελόντριες της δημοτικής βιβλιοθήκης Νίκαιας. Δεσμευόμαστε ως αντιδημαρχία Πολιτισμού ότι παρόμοιες εκδηλώσεις θα μας έχουν αρωγούς και συμπαραστάτες».
Το Θεατρικό Εργαστήρι, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη ΆκυΜητσιούλη, παρουσίασε δραματοποιημένα αποσπάσματα από το βιβλίο της συγγραφέως «Με τα φτερά της ψυχής».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκανο σοφολογιότατος ραβίνος Ηλίας Σαμπεθάι, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας ΜώριςΜαγρίζος, οι αντιδήμαρχοι ΔΕ Νίκαιας και Κραννώνα Αχιλλέας Χατζούλης, Καθαριότητας, Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Πολιτικής προστασίας Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, το μέλος του ΔΣ της Κοινότητας Νίκαιας Γιώργος Ψαρούλης, το μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Σακελλαρίου, το μέλος του ΔΣ του Θεσσαλικού Θεάτρου Στέλλα Μπάσδρακαι πολλοί φίλοι του βιβλίου και του θεάτρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here