Εκδήλωση γνωριμίας για το Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο ΕΞΕΛΙΞΙΣ 6

348

Το Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο ΕΞΕΛΙΞΙΣ 6 πραγματοποιεί εκδήλωση γνωριμίας με το κοινό της Λάρισας την Τρίτη στις 17 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 εώς 20:00 στο Eπιμελητήριο Λάρισας οδός Παπακυριαζή 44.
Ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος επικοινωνιολόγος και συγγραφέας θα μιλήσει με θέμα: ” Η σημασία της τέχνης του πως να το πεις”.Η διάλεξη θα είναι διαδραστική και βιωματική και οι συμμετέχοντες θα ενστερνιστούν τρόπους αποτελεσματικής επικοινωνίας,θα αναγνωρίζουν “περίεργες” συμπεριφορές, θα μάθουν να μιλούν με τρόπο ευχάριστο, θα γνωρίσουν την σημασία της επικοινωνίας και θα αναγνωρίσουν όλα τα λάθη τα οποία πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια της συναναστροφής με τους άλλους.Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
Ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος είναι καθηγητής επικοινωνίας και μάρκετινγκ, συγγραφέας βιβλίων και άρθρων, έχει εργαστεί 30 χρόνια στην επικοινωνία τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και στην εκπαίδευση ενηλίκων.Θεωρείται ένας χαρισματικός ανατρεπτικός ομιλητής με βαθιά αίσθηση του χιούμορ.
Το Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο είναι ένας νέος μη κερδοσκοπικός φορέας ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της δια βίου μάθησης, απευθύνεται σε κάθε πολίτη, οποίος ενδιαφέρεται να αποκτήσει γνώσεις, να βελτιώσει τις ικανότητές του, να προβληματιστεί και να ανακαλύψει άλλες πτυχές της ζωής.
Από τον Ιανουάριο του 2020 το ΕΞΕΛΙΞΙΣ 6 ξεκινά τη δραστηριότητα του και στην πόλη της Λάρισας με έναν κύκλο 6 διαλέξεων με τίτλο ” Τα 6 βήματα των σχέσεων”
Το κόστος συμμετοχής για όλο τον κύκλο είναι 60 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Καλλιόπη Δοξόγλου στο τηλ.6986 949250, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας exelixis6.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here