Εκδήλωση για τον εθελοντισμό

564

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την Τετάρτη 12/2/20 και ώρα 19:30 μμ ,ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση του TEDxUTH larissa ως ομιλητής στην εκδήλωση ΄΄ΕθελοντίΖΩ΄΄ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, παραυρέθηκε με Εθελοντές και των τριών Υπηρεσιών του ΕΕΣ (Υπηρεσία της Νοσηλευτικής ,Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας ,Σώμα Σαμαρειτών -Διασωστώνκ΄Ναυαγοσωστών).
Η εκδήλωση είχε σαν θέμα τον εθελοντισμό και τις εθελοντικές οργανώσεις της πόλης της Λάρισας και σκοπό είχε την καλλιέργεια του εθελοντικού πνεύματος στους νέους.
Εκ μέρους του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ Λάρισας ομιλητής ήταν η Πρόεδρος κα Καρανίκα Ελισάβετ ,η οποία παρουσίασε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και των 3 Υπηρεσιών του στις έκτακτες ανάγκες (φυσικές κ΄τεχνολογικές καταστροφές ,πόλεμοι) αλλά και τόνισε την μακροχρόνια και σημαντική προσφορά των Εθελοντών των 3 Σωμάτων του Ε.Ε.Σ μέχρι σήμερα στην Κοινωνία της Λάρισας.
Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν επίσης ο Γραμματέας του Τμήματος κος Κακάμπουρας Γρηγόρης, ο Κοινωνικός Λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. κος Μπέλτσιος Γεώργιος και η αρχηγός του Σώματος Σαμαρειτών – Διασωστών κ΄Ναυαγοσωστώνκα Κουκορίνη Μαρίζα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ