Εισαγωγή στη Φωτογραφία – Δωρεάν Σεμινάριο για παιδιά και εφήβους

365

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η Φωτογραφική ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, ανακοινώνει τη διοργάνωση δωρεάν φωτογραφικού σεμιναρίου για παιδιά και εφήβους που θα υλοποιηθεί στο Μύλο του Παππά με θέμα «Εισαγωγή στη Φωτογραφία» με εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των μαθητών με την τέχνη της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.
Στο σεμινάριο, με διάρκεια 6 μήνες. μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών Σχολείων (Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης), Γυμνασίων και Λυκείων.
Στο τέλος του σεμιναρίου, το υλικό που θα παραχθεί, θα αξιολογηθεί και θα αποτελέσει τον κορμό μιας ομαδικής μαθητικής έκθεσης φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί στο χώρο του Μύλου του Παππά.
Εγγραφές / ενημέρωση: Τρίτη 2 και 9 Οκτωβρίου 2018, ώρες 19:00 – 20:00, Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, ώρες 19:00 – 20:00
Πρώτη συνάντηση ενδιαφερομένων: Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, στις 19:00, στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο – 1ος όροφος).

Περισσότερες πληροφορίες: T: 6944241177, E: katsakos@gmail.com

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του εισηγητή
Ο Ανδρέας Κατσάκος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1973. Σπούδασε φωτογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P. Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 1996.
Το φωτογραφικό του έργο έχει παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δουλειά του επίσης, δημοσιεύτηκε σε ομαδικά λευκώματα και σε διάφορα φωτογραφικά περιοδικά.
Το 2010 μαζί με τον Γρηγόρη Κατσιάνα δημιούργησαν το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag (http://fmag.gr/).
Το 2013 ανέλαβε τη δημιουργία της Φωτογραφικής Ομάδας “fplus”. Τα τελευταία χρόνια έχει επιμεληθεί και οργανώσει μεγάλο αριθμό εκθέσεων και άλλων φωτογραφικών εκδηλώσεων.
http://andreaskatsakos.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here