«Εγώ & Εσύ, μαζί…για καλό σκοπό!»

82

Παιχνίδια και παιδικά είδη συγκεντρώθηκαν και δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μύλο του Παππά. .
Η εκδήλωση με τίτλο «Εγώ & Εσύ, μαζί…για καλό σκοπό!» διοργανώθηκε από το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Μήτσιου Center», το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Play Education» και «Play education εργαστήρι» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών.

Τα είδη παρέδωσαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι διοργανώτριες της εκδήλωσης κυρίες Δάκτυλα Λιάνα και Σταύρη Ιωάννα οι οποίες τόνισαν ότι η εκδήλωση είχε ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στις ευπαθείς ομάδες και παράλληλα την ενίσχυση του πνεύματος της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης για το συνάνθρωπο.
Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για άλλη μια φορά για τη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here