Εγκαινιάζεται το οδοντιατρείο του Κέντρου Κοινότητας στην Ν. Σμύρνη

226

Στο πλαίσιο μιας επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνονται τα εξής:

‘Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων έχοντας συμπληρώσει έναν κύκλο επιτυχημένων ενημερωτικών δράσεων σχετικά με την ατομική και στοματική υγιεινή ατόμων Ρομά και έναν κύκλο εμβολιαστικών δράσεων από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την 4η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων θα συνεχίσει με εμβολιασμούς ενηλίκων.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί του αντιγριπικού εμβολίου για άτομα άνω των 60 ετών και για ευάλωτες ομάδες υγείας (στεφανιαίοι ασθενείς, διαβητικοί κ.α.) Η δράση θα έχει έκταση ενός μήνα. Παράλληλα, την ίδια ημέρα στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του οδοντιατρείου που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα στο χώρο του Παραρτήματος Ρομά και εξυπηρετεί καθημερινά 08:30 π.μ. με 13:00 μ.μ. κατοίκους της Νέας Σμύρνης.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014- 2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here