Έγινε του …«Ντάνου» στη Λάρισα (pics)

637

Μέχρι και από την Θήβα ήρθαν στη Λάρισα για να δουν από κοντά τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος παρουσίασε το βιβλίο του «Ντάνος» στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην πόλη μας.

Μάλιστα στο πλευρό του βρέθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, καθώς και η καλή του φίλη, η Λαρισαία Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά.

Και οι δύο είπαν τα καλύτερα για τον φίλο τους Γιώργο Αγγελόπουλο (νικητή του πρώτου Survivor) και πολύ αγαπητό σε όλες τις ηλικίες.

Μάλιστα η Φανή Χαλκιά τόνισε ότι από την στιγμή που «αποκαλύφθηκε» μέσω του βιβλίου του φανερώνοντας προσωπικές στιγμές της ζωής του, τον αγάπησε ακόμη περισσότερο ως άνθρωπο.

Τα κινητά των θαυμαστριών του Ντάνου πήραν ..φωτιά στην αποψινή εκδήλωση καθώς γυναίκες κάθε ηλικίας έσπευσαν να τον συγχαρούν, να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Θυμίζουμε ότι ο Ντάνος, ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης “Survivor”  στο οποίο αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητής, μέσα από το βιβλίο του μας διηγείται τα  βιώματα και τα σημαντικά γεγονότα της ζωής του,  για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τα μαθήματα που πήρε, αλλά και για άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Μιλώντας για το βιβλίο του ο Αγγελόπουλος τόνισε: «Πρόκειται για ένα βιογραφικό αφήγημα με τα γεγονότα της ζωής μου, όπως τα έζησα από την παιδική μου ηλικία μέχρι και μετά το παιχνίδι. Το βιβλίο αυτό είναι μία μεγάλη απόφαση για μένα και δεν έχει να κάνει με τη δημοσιότητα, αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το βιβλίο γιατί το να εξωτερικεύεις πράγματα τα οποία ούτε οι φίλοι σου δεν γνωρίζουν είναι όμορφο. Είναι ΟΚ το να μιλήσεις για πράγματα που ίσως οι άλλοι θέλουν να κρύβουν γιατί είναι πρώτα απ’ όλα λυτρωτικό και ένας επαναπροσδιορισμός για μένα. Επίσης, να πω ότι το να πέσεις και να σηκωθείς είναι κάτι που επαναλαμβάνεται στη ζωή μας είναι θέμα απόφασης αν θα μείνεις κάτω ή αν θα σηκωθείς».

Πηγή: latoday.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here