“Έφυγε” από τη ζωή 41χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

160

Ξαφνικά έφυγε από τη ζωή καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μάλιστα σε ηλικία μόλις 41 ετών. Πρόκειται για τον Ιωάννη Παναπακίδη, επίκουρο καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το άγγελμα θανάτου του οποίου προκάλεσε σοκ στην οικογένεια του ιδρύματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος καθηγητής αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την πρόωρη απώλεια του μέλους ΔΕΠ Ιωάννη Παναπακίδη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

«Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θρηνεί την απώλεια του Ιωάννη Παναπακίδη, επίκουρου καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο Ιωάννης Παναπακίδης ήταν διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και δρ ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) με πλούσιο ερευνητικό έργο και εκτεταμένη διδακτική συνεισφορά.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος θα τον θυμάται με εκτίμηση και αγάπη για την εργατικότητά του, το ήθος του και την ευγένειά του απέναντι σε όλα τα μέλη της.

Η Πρυτανική Αρχή και τα μέλη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Πηγή: taxydromos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here