“Έφυγαν” από τη ζωή πέντε Λαρισαίοι

430

“Έφυγε” από τη ζωή ο Βασίλειος Μαρδάνης σε ηλικία 31 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 14.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την μητέρα του, θείους, εξαδέλφους, ανιψιούς.

——————————————————————————————————

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Γεώργιος Κυριακάκης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδελφούς, ανιψιούς.

——————————————————————————————————

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών η Ελένη Τσιντζιρούλη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 15.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Ομορφοχώρι Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια, ανίψια.

—————————————————————————————————–

“Έφυγε” από τη ζωή ο Χρήστος Αργυρακούλης σε ηλικία 88 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 12.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, στη Ραχούλα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

—————————————————————————————————

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Ρίζος Αγγελής. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου, στη Σπηλιά Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονο, αδέλφια, ανίψια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here