Έφτασε η μεγάλη μέρα ! Εσύ είδες ποια θα είναι η επόμενη Σταρ Θεσσαλία 2018 ;

445

Σας περιμένουμε στην μεγάλη γιορτή της Θεσσαλίας.  Ο θεσμός που ανέδειξε την Θεσσαλία και την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο γιορτάζει τα 5 του χρόνια στην πόλη της Λάρισας.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη, νιάτα και ομορφιά θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς, στο κτήμα Δριστέλλα!

Οι 12 υποψήφιες ξεκίνησαν τις πρόβες για την μεγάλη βραδιά  !

Ο Θεσμός γιορτάζει τα 5 του χρόνια και τιμάει του καλεσμένους και τους παρευρισκόμενους με πλήθος δώρων και κληρώσεων.

Δωροεπιταγές από το Αδαμόπουλος Μάρκετ, 2 καναπέδες από το Styllas Έπιπλο , 15 θεραπείες  καθαρισμού και λέιζερ από το Laser Salon, δωροεπιταγές από το Stegno Plus, Διατροφικά προγράμματα από το Διατροφολογικό Γραφείο Mολάς Λ.,

Διήμερα Ταξίδια στο Αρχοντικό Ζιάκας.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η παγκόσμια εστεμμένη Χρύσα Πλαβού – Μπαλατσούκα απ’ τα Τρίκαλα. Σκηνοθέτης της βραδιάς ο Λαρισαίος και χρόνια στα δρώμενα Άκυς Μητσούλης. Η Μις Θεσσαλία 2017 – Νάσια Βασιλιάδου επιστρέφει ως χορογράφος μετά την νίκη της με την ομάδα “House of Drama” στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Η Μαρία Μπολώση Σταρ Θεσσαλία 2017 θα παραδώσει το στέμμα της στη Σταρ Θεσσαλία 2018  !

 Ειδικά μαγιό ράφτηκαν για την  πρώτη εμφάνιση των 12 υποψηφίων από το κατάστημα Αρμαρόλα.

 Ποια θα καταφέρει να κλέψει τα βλέμματα του κοινού ;;

 Ελάτε να θαυμάσουμε όλοι μαζί μια εντυπωσιακή πασαρέλα των 12 υποψηφίων,  μια κριτική επιτροπή κόλαφος και Guest εμφανίσεις που θα συζητηθούν!

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  (http://goo.gl/78k1hf)  ή τηλεφωνήστε : 2410 672460 .

Σύμβουλος  Διοργάνωσης : ForthRight Larisa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here