Ευχές και επίδοση προσκλήσεων στον Δκτη 1ης Στρατιάς από τον ΣΑΑΤΧΣ Θεσσαλίας

251

Την 30η Δεκεμβρίου 2019, λίγο πριν εκπνεύσει ο παλαιός χρόνος, το προεδρείο του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Σώματος (ΣΑΑΤΧΣ) Θεσσαλίας επισκέφθηκε τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU–OHQ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για το Νέο Έτος 2020, αλλά και να του επιδώσουν ιδιοχείρως δύο προσκλήσεις.
Η πρώτη για τη διάλεξη του καθηγητή γεωστρατηγικής και στρατηγικού συμβούλου κ. Νικολάου Λυγερού, με θέμα: «ΑΟΖ, Ενεργειακές οδοί και Στρατηγικές Συμμαχίες ενάντια στη βαρβαρότητα», που συνδιοργανώνει ο Σύνδεσμος Τεχνικού με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών, την Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος και το Σύλλογο Κυπρίων Λάρισας και θα πραγματοποιηθεί την 15η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, στο Χατζηγιάννειο πνευματικό κέντρο.
Και η δεύτερη για την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη ΛΑΦΛ την 9η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 με αντικείμενο την κοπή της Βασιλόπιτας, τη βράβευση αριστούχων μαθητών τέκνων εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών του ΤΧ της περιοχής Θεσσαλίας, τη βράβευση εθελοντών αιμοδοτών κατ’ επανάληψη και τη βράβευση εν ενεργεία συναδέλφων που διακρίθηκαν είτε στην εκτέλεση του καθήκοντος, είτε με τις πράξεις τους προς το κοινωνία.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο και εορταστικό κλίμα και ο Σύνδεσμος δια του προέδρου, δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Δκτη της 1ης Στρατιάς το 2020 να τον δει σε ακόμη υψηλότερα κλιμάκια, γιατί το αξίζει. Παρόντες από τον ΣΑΑΤΧΣ Θεσσαλίας ο πρόεδρος Απόστολος Παπαπαρίσης, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Βαλάσης, ο Γραμματέας Στέλιος Δολμές και ο υπεύθυνος αιμοδοσίας Χαράλαμπος Σαμαράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here