Ευχαριστίες από κατοίκους του Λουτρού Ελασσόνας προςτην Περιφέρεια Θεσσαλίας

407

Συνάντηση είχε ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδήςμε τον πρόεδρο του Λουτρού ΕλασσόναςΛάμπρο Καλύβα

Ο κ. Καλύβας μετέφερε τις ευχαριστίες των κατοίκων του ορεινού χωριού για την ολοκλήρωση της συντήρησης του δρόμου Λουτρό – Άκρη, καθώς επρόκειτο για ένα χρόνιο αίτημα που υλοποιήθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, όπως επίσης και για το γεγονός ότι ο κ. Παιδής ήτανπάντακοντά τους, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις δύσκολεςόπως οι χιονοπτώσεις, οι ζημιές από τοχαλάζι κλπ.
Από την πλευρά του οΘανάσης Παιδής δήλωσε ότι τα έργασυντήρησης του οδικούδικτύου θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα στον άξονα Ελασσόνας -Δεσκάτης, ενώ τεχνικάκλιμάκιαθα επισκεφτούν το Λουτρό ώστε να εξετάσουν τη δυνατότητα παρεμβάσεων από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Παράλληλα,έγινεσυζήτηση για τον προγραμματισμόδράσεων εντός του 2020, όπως επίσης και για τον καλύτερο συντονισμό ενόψει τουχειμώνα και των πιθανών χιονοπτώσεων στηνπεριοχή.
Ο κ. Παιδής, μετά το τέλος της συνάντησης, δήλωσε τα εξής: «Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τους προέδρους των χωρίων και τα τοπικά συμβούλια.Με συνέπεια και σταθερότηταβρισκόμαστεσυνεχώςκοντάστους κατοίκους όλωντων χωριών, έτσι είμαστε κοντά και στους κατοίκους του ορεινούΛουτρού Ελασσόνας,μιας κοινότητας ζωντανής που συναποτελείται από ανθρώπους του μόχθου. Σε αυτούς τους ανθρώπουςέχουμε την ευθύνη να είμαστε δίπλα και να προσπαθούμε να βελτιώνουμε την καθημερινότητά τους. Είναι κάτι που το κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με κάθε εφικτό τρόπο» επισήμανε, κλείνοντας, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here