Έχασε το γιο του 46χρονων από κορονοϊό παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ

1268

Ο γιος του παλιού άσου του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ, Μίλτου Κουμαριά, ήταν ο 46χρονος που πέθανε πριν από μερικές μέρες στο Μεξικό από κορονοϊό

Την αποκάλυψη αυτή κάνει στο χθεσινό(11/4) ΦΩΣ ο Θέμης Σινάνογλου. Η είδηση του θανάτου του 46χρονου έγινε γνωστή στις 7 Απριλίου αλλά δεν είχε ανακοινωθεί το όνομα του νεκρού.

Ο γιος του Κουμαριά άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στο Μεξικό έχοντας χάσει τη μάχη με τον κορονοϊό από τον οποίο είχε προσβληθεί σε κρουαζιερόπλοιο που έκανε το δρομολόγιο από την Ισπανία προς το Μαϊάμι.

Ο Θέμης Σινάνογλου επικοινώνησε με τον θείο του, Κώστα Κουμαριά και μετέφερε στο ΦΩΣ όσα του είπε, όντας ακόμη συγκλονισμένος από την απώλεια του ανιψιού του.

«Πήγαν στο Μαϊάμι αλλά δεν τους άφησαν να τον κατεβάσουν γιατί ήταν σε καραντίνα. Και πήγαν σε ένα κοντινό κόλπο στο Μεξικό που λέγεται Μιράντα. Εκεί τον κατέβασαν με ειδική βάρκα και τον πήγαν σε σημείο αναφοράς. Τις δυο πρώτες μέρες ήταν απύρετος, δεν είχε αναπνευστικά προβλήματα. Μετά δεν ξέρω πώς επιδεινώθηκε η κατάσταση. Έχουμε τρελαθεί. Δεν είχε πρόβλημα υγείας. Ούτε ασπιρίνη δεν είχε πάρει» είπε ο Κώστας Κουμαριάς.

Ο γιος του Μίλτου Κουμαριά ήταν οικονομικός διευθυντής στην εταιρία που πραγματοποιούσε κρουαζιέρες. Ήταν παντρεμένος και είχε ένα μικρό παιδί.

Πηγή: fosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ