Δύο χρόνια μετά, η Βάσω ακόμα αγνοείται…

545

Το ημερολόγιο έδειχνε 10 Μαρτίου 2019, όταν τα ίχνη της 59χρονης Βάσως Κουκουνασούλη-Σιλεβίστα χάθηκαν. Η Λαρισαία αγνοούμενη, είχε έρθει στην Λάρισα από την Λαμία, όπου ζούσε με την οικογένεια της, για να επισκεφτεί την μητέρα της και τον αδερφό της.

Η Βάσω Κουκουνασούλη-Σιλεβίστα, τελευταία φορά εθεάθη στην περιοχή του Αγ. Χαραλάμπους, στην οδό Άκρωνος 9, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα εκείνης της Κυριακής. Οι οικείοι της, μέσω δημοσιεύσεων στο facebook τις επόμενες μέρες, άρχισαν να αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να τους βοηθήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το επόμενο διάστημα, πολλές έρευνες πραγματοποιήθηκαν από τις Αρχές, στην περιοχή του πατρικού της αγνοούμενης, αλλά και στον Πηνειό, χωρίς όμως να ανακαλυφθεί κανένα στοιχείο που θα βοηθούσε στον εντοπισμό της.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Αγγελική Νικολούλη, ασχολήθηκε επίσης με την υπόθεση, προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι της εξαφάνισης της, χωρίς να καταλήξει σε σημαντικά ευρήματα.

Δύο χρόνια μετά, η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, μιας και οι έρευνες εντοπισμού της 59χρονης, έχουν σταματήσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Φωτογραφίες: ‘Αλεξ Παπαγεωργίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here