Δρόμος ήπιας κυκλοφορίας η Ασκληπιού – Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες

423

Ξεκινούν οι εργασίες σήμερα στην Ασκληπιού η οποία θα μετατραπεί σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στις 17 Αυγούστου.

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας ανακοινώθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Α1′ ΦΑΣΗ (από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου):
• Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων Ρ-8, Ρ-50, Ρ-49. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Ασκληπιού και Ηπείρου.
Β2′ ΦΑΣΗ (από την οδό Ηπείρου έως την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων):
• Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Ηπείρου έως την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων Ρ-8, Ρ-50α, Ρ-49, Ρ- 50δ, Π-25. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Ασκληπιού, Βουλγαροκτόνου, Παναγούλη και Οικονόμου ε§ Οικονόμων.
Γ3′ ΦΑΣΗ (από την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων έως την οδό Ιουστιανού):
• Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων έως την οδό Ιουστιανού σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων Ρ-8, Ρ-51δ, Π-25. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Φρ. Ρούσβελτ και Παναγούλη.
Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη του Δήμου Λαρισαίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here