Δωροέκθεση και φέτος από την «Πορεία Αγάπης»

337

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Πορεία Αγάπης» ετοίμασε τη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση στον χώρο των γραφείων της (Ηπείρου 79-83, τηλ. 2410-610319).

Η Δωροέκθεση θα διαρκέσει από αύριο Τρίτη έως και τις 6 Δεκεμβρίου από 10:30 έως 13:30 και 5.30 – 8.30 μ.μ. Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου η Δωροέκθεση θα λειτουργήσει από 11.00 έως 13.00.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της «Πορείας Αγάπης» «στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της Δωροέκθεσης θα γίνεται σχετική ενημέρωση για το έργο και τη βοήθεια της Πορείας Αγάπης προς την Ορθόδοξη Ιεραποστολή της Αφρικής και του κόσμου γενικότερα. Εξ ίσου βαρύτιμη και ευεργετική –πέραν της παρουσίας των μελών και φίλων της Ορθοδόξου Ιεραποστολής- θεωρείται και η οποιαδήποτε προσφορά τους σε χορηγίες (είδη σπιτιού – δώρα χριστουγεννιάτικα και άλλα– βιβλία – γλυκίσματα και ποτά – τρόφιμα συσκευασμένα, εικόνες κ.ά. χρήσιμα για τον επισκέπτη της Δωροέκθεσης). Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική και στον κόσμο γενικότερα, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της εποχής μας, πρέπει να συνεχίσει το έργο της για τη δόξα και αγάπη του Αγίου Τριαδικού Θεού».

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here