Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης για παιδιά των παιδικών σταθμών

554

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Δ/νση Παιδικών Σταθμών, συνεχίζουν το πρωτοπόρο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων, για τα φιλοξενούμενα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, ηλικίας 4 ετών και άνω.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, με τους ενδιαφερόμενους γονείς για την έναρξη του Β΄ κύκλου μαθημάτων, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε παιδιά αυτής της ηλικίας και έχει μεγάλη επιτυχία.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη και ώρες 14:30 μ.μ.-15:30 μ.μ. στο Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας.
Ο πρώτος κύκλος των μαθημάτων ολοκληρώθηκε με επίδειξη όπου οι μικροί κολυμβητές με ενθουσιασμό και χαμόγελα εντυπωσίασαν με τις κολυμβητικές τους δεξιότητες, έκαναν παρέλαση και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς τους.
Στο τέλος της επίδειξης ακολούθησε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων & μεταλλίων.
Ο δεύτερος κύκλος δωρεάν μαθημάτων κολύμβησης ξεκινάει την Τρίτη 2/4/2019.
Το πρόγραμμα συντονίζει η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου και υλοποιείται με τη συμμετοχή των γυμναστριών Ιωάννα Κατσιάνου, Σταυρούλα Μουντζούρη, Αλεξάνδρα Φελέκη, Στυλιανή Μαβίδου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here