Δωρεάν ίντερνετ σε όλα τα λεωφορεία του αστικού

620

Ακόμα πιο επικοινωνιακές αλλά και σύγχρονες γίνονται οι καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας καθώς η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ σε συνεργασία με την Wind έχει εγκαταστήσει και στα 54 λεωφορεία της σύστημα δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω WiFi.

Η σύνδεση στο Internet με υψηλές ταχύτητες είναι ήδη πραγματικότητα σε όλα τα λεωφορεία αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινότητα των επιβατών κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων. «Το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας και έχοντας πάντα ως πρώτο στόχο την παροχή υψηλών υπηρεσιών προς τους επιβάτες, εγκατέστησε και προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω WiFi και στα 54 λεωφορεία του στόλου σε μια προσπάθεια να κάνει τη μετακίνηση των επιβατών πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του οι επιβάτες έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας τα δωρεάν δεδομένα για να εξυπηρετήσουν τις καθ ‘ οδόν ανάγκες τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Μιχάλης Σακελλαρίου.

Με αυτήν την πρωτοβουλία η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής μας παρέχοντας μία ακόμη υπηρεσία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του επιβατικού κοινού βάζοντας τον πήχη συνεχώς πιο ψηλά.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here