Δωρεά ηχοσυστήματος στο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου

324

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λάρισας, η Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ, ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Λάρισας και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Γ.Ν. Λάρισας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για άλλη μια φορά ένωσαν τις δυνάμεις τους για τους μικρούς μαχητές της ζωής, τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου.
Παρέδωσαν στο Διευθύντη του Δημοτικού σχολείου Δαμασίου ένα πλήρες σύστημα ήχου για τις δραστηριότητες τους (θεατρικές παραστάσεις, σχολικές γιορτές) και επιπλέον ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του σχολείου.
Τα είδη παρέδωσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Βλαχάκης Γρηγόρης, το μέλος του Δ.Σ Γρηγοριάδης Γρηγόρης, η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Χύτα Eυθυμία, ο ταμείας του Σωματείου Εργαζομένων κ. Καρκατσέλας Νικόλαος, και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Συνταξιούχων Γ. Ν. Λάρισας η κα. Τσινίδου και κα. Μακερούφα-Ζούκη .
Τα είδη παρέλαβαν ο Αντιδημάρχος Τυρνάβου κ. Κατσαρός Χριστόφορος και ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Δαμασίου κ. Λέτσιος Γρηγόρης.
Η συγκεκριμένη δράση έρχεται ως συνέχεια της αρχικής προσφοράς αγάπης της Διοίκησης του Γ.Ν.Λάρισας προς τους κατοίκους των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου που δοκιμάζονται από τον σεισμό, με είδη και αγαθά πρώτης ανάγκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here