Δωρεά εξοπλισμού από το Δήμο Ελασσόνας για την ενίσχυση της 8ης ΕΜΑΚ

117

Εξοπλισμό στην 8η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), παρέδωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας παρουσία του Διοικητή της μονάδας αντιπύραρχου Χρήστου Ζουναλή, του επιπυραγού Βασίλη Κουκουλέτσου και του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης ΔΕ Βερδικούσιας και Άρδευσης κ. Κωνσταντίνου Δήμκου
Είχε ήδη προηγηθεί συνάντηση του δημάρχου με τον διοικητή της ΕΜΑΚ, στο πλαίσιο της σταθερής και διαρκούς συνεργασίας του δήμου με τους φορείς της πολιτικής προστασίας, κατά την οποία ο δήμαρχος είχε υποσχεθεί να συνδράμει το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με νέο εξοπλισμό που θα προμηθευτεί ο Δήμος.
Με αφορμή την παράδοση του υλικού ο δήμαρχος κ. Γάτσας δήλωσε τα εξής: «Η διαρκής ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας, των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης κατάστασης και κρίσης, είναι απόλυτης προτεραιότητας για τη διοίκηση του δήμου μας και για το λόγο αυτό προβήκαμε στην διάθεση υλικού ατομικής προστασίας στα μέλη της 8ης ΕΜΑΚ. Είναι το έμπρακτο ‘ευχαριστώ’ για τη διαρκή ετοιμότητά τους, για την αυταπάρνησή τους, για τη συνδρομή τους σε κάθε σοβαρή κρίση, για τις σωτήριες επεμβάσεις τους, χάρις στις οποίες σώζονται εκατοντάδες συμπολίτες μας κάθε χρόνο».
Ο διοικητής της μονάδας από την πλευρά του, χάρισε μια αναμνηστική πλακέτα στο δήμαρχο Ελασσόνας και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία, δηλώνοντας ότι η δωρεά θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο το έργο των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here