Διοργάνωση μονοήμερης εκδρομής πολιτιστικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη

607
  • Του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα»

Ο Σύλλογος «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα», διοργανώνει την πρώτη του μονοήμερη εκδρομή πολιτιστικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη για τα μέλη του Συλλόγου την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.
Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη και ξενάγηση από ξεναγό-αρχαιολόγο στη Ροτόντα, σε ένα από τασπουδαιότερα ρωμαϊκά μνημεία στην Ελλάδα και μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και επίσκεψη και ξενάγηση από ξεναγό-ιστορικό τέχνης στην έκθεση-αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Ιόλα με τίτλο «Αλέξανδρος Ιόλας: Η κληρονομιά»στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Ησυγκεκριμένη έκθεση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δημητρίων 2018 του Δήμου Θεσσαλονίκης και αναδεικνύει τη δικτύωση του Αλέξανδρου Ιόλα σε καλλιτεχνικό και κοινωνικό επίπεδο, τη δραστηριότητα και την προσωπικότητά του, μέσα από πλούσιο οπτικό, ερευνητικό και αρχειακό υλικό, μέρος του οποίου παρουσιάζεται για πρώτη φορά.
Τιμή: 20 ευρώ κατά άτομο(στη τιμή περιλαμβάνεται το κόστος μετακίνησης και η είσοδος στα μουσεία)
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: στα γραφεία του Συλλόγου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα (ανοιχτά κάθε Πέμπτη 18:00 – 20:00, δίπλα από το Αμφιθέατρο του Μουσείου) επίσης στο katsigrasmuseumfriends@gmail.com και στα μέλη του Δ.Σ. κ. Ιωάννα Δεληγιάννη 6974007160 και κ. Θωμά Κυριάκο 6975756383.

Σύλλογος«Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι.Κατσίγρα»
katsigrasmuseumfriends@gmail.com
www.facebook.com/pg/katsigrasmuseumfriends

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here