Δημόσια ανακοίνωση πώλησης κρατικών μετοχών

170

Στην εταιρεία διανομής ενέργειας Τιφλίδας ‘’JSC TELASI’’και σε ξενοδοχείο ‘’BorjomiLikani’’

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Μετά από σχετική πληροφόρηση από την Ελληνική Πρεσβεία στη Τιφλίδα, ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθούν δύο δημόσιες δημοπρασίες από το Κρατικό Επενδυτικό Ταμείο της Γεωργίας ‘’Partnership Fund’’.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2020 και αφορά τη μίσθωση για 10 έτη, του ξενοδοχείου ‘’BorjomiLikani’’, που ανήκει στο Κρατικό Επενδυτικό Ταμείο ‘’Partnership Fund , στη λουτρόπολη Borjomi. Η τιμή εκκίνησης είναι τα 30 εκατ. δολάρια.

Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2020, και αφορά την πώληση κρατικών μετοχών ποσοστού 24,5 % στην εταιρεία διανομής ενέργειας Τιφλίδας ’JSC TELASI’’ . Η τιμή εκκίνησης είναι τα 10,51 εκ. δολάρια.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το Κρατικό Επενδυτικό Ταμείο της Γεωργίας, ο πλειοδότης δεν θα μπορεί να αποκτήσει τις μετοχές χωρίς την έγκριση της Γεωργιανής Ρυθμιστικής Επιτροπής Ενέργειας και Υδάτων.

Επιπρόσθετα, επισυνάπτουμε συνημμένο έγγραφο, όπου αναφέρονται οι όροι συμμετοχής στις ανωτέρω αναφερόμενες δημοπρασίες.
(Το συνημμένο έγγραφο μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας, πατώντας στην e-βιβλιοθήκη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here