Δήμος Τεμπών: Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

287

Ο Δήμος Τεμπών ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών.
Ενημερώνει
τους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022.
Να σημειωθεί ότι η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Γόννων, αφορά ωφελούμενες οικογένειες πολυτέκνων και εφόσον ενημερωθούν οι ωφελούμενοι θα προσέλθουν 11:30π.μ.-12:00π.μ. προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα.
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος, να επιδεικνύουν το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και τον αριθμό ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο. Σε περίπτωση που δεν μπορούν να παρευρεθούν οι ίδιοι, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.
Να υπενθυμίσουμε ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την διάρκεια της παραλαβής των τροφίμων και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και rapid test 24ώρου για ανεμβολίαστους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here