Δήμος Λάρισαίων: “Ευθύνη του ΟΣΕ η καθαριότητα στον σταθμό Λάρισας”

718

Σχετικά με δημοσιεύματα για την καθαριότητα στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας, από το Δήμο Λαρισαίων θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

Η καθαριότητα των χώρων του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Λάρισας και μπροστά απ’ αυτόν είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των υπηρεσιών του ΟΣΕ.

Όπως πληροφορούμαστε βρίσκονται σε εξέλιξη κινητοποιήσεις των εργαζομένων που ασχολούνται σε ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει την καθαριότητα των χώρων του Σιδηροδρομικού Σταθμού, τόσο εντός όσο και μπροστά από την είσοδό του.

Μάλιστα τις δυο προηγούμενες ημέρες οδοκαθαριστές του Δήμου Λαρισαίων που βρέθηκαν για καθαριότητα σε χώρους έξω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό παρεμποδίστηκαν να κάνουν την δουλειά τους, από εργαζόμενους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Σιδηροδρομικός Σταθμός της Λάρισας, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, δεν τιμά κανένα.

Καλούμε τους αρμοδίους του ΟΣΕ να επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα και να αλλάξουν την εικόνα που παρουσιάζει ο Σιδηροδρομικός Σταθμός.

Ο Δήμος Λαρισαίων και η Υπηρεσία Καθαριότητας είναι έτοιμη να συνδράμει εάν και όταν της ζητηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here