Δήμος Λαρισαίων: “Προσπάθεια συκοφάντησης που πέφτει στο κενό”

276

• Ούτε «γκρίζες» αναθέσεις, ούτε περίεργες διαδικασίες.

Εχουμε πλέον συνηθίσει στις προσπάθειες μικρής μερίδας της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου να επιχειρεί να δημιουργήσει «σκιές» σε ζητήματα ηθικής τάξεως. Το είδαμε την περασμένη θητεία, το βλέπουμε και τώρα. Σε μια περίοδο μάλιστα που με πολιτική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής έχει θεσπιστεί στην Λάρισα, η πρωτόγνωρη για την Τ.Α στην χώρα μας, διαδικασία ελέγχου της Δημοτικής Αρχής, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ. Κ. Αργυρόπουλου, επιχειρεί να δημιουργήσει θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Θ. Αδαμόπουλος που αυτή τη φορά στοχοποιείται έδωσε τις σχετικές απαντήσεις, τις οποίες μάλιστα γνώριζαν όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, άρα και η αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι γνωστό εξάλλου, σε προμηθευτές και επαγγελματίες της Λάρισας, η καθ΄ όλα νόμιμη διαδικασία που ακολουθεί ο Δήμος για έργα και προμήθειες.

Σε ό,τι αφορά στην περίφημη επιστολή του συνταξιούχου καθηγητή γεωργικών εφαρμογών ΤΕΙ και τεχνικού υπεύθυνου εταιρείας εισαγωγής και εμπορίας μηχανημάτων πρασίνου κ. Κρουστάλη που επικαλείται ο κ. Αργυρόπουλος, μας προκαλεί απορία πως ο κ. Κρουστάλης ως τεχνικός σύμβουλος επιχείρησης που ήταν νόμιμη ανάδοχος διάφορων διαγωνιστικών διαδικασιών του Δήμου για προμήθεια μηχανημάτων για την υπηρεσία Πρασίνου, καταγράφοντας την τελευταία μόνο πενταετία τιμολόγια ύψους 150.000 ευρώ περίπου, αγνοεί προβλέψεις του νόμου. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για μια συζήτηση με αρκετές τεχνικές και οικονομικές λεπτομέρειες, οι ανακρίβειες που αναπαράγονται θα απαντηθούν αναλυτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουν οι Λαρισαίοι είναι ότι η ερώτηση καταγγελία του κ. Αργυρόπουλου και η επιστολή του κ. Κρουστάλη, εμπεριέχουν προφανείς ανακρίβειες και αυθαίρετες διαπιστώσεις.

Eν κατακλείδι: Ούτε «γκρίζες» αναθέσεις, ούτε περίεργες διαδικασίες.
Και αυτή η προσπάθεια συκοφάντησης πέφτει στο κενό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here